Fietsaccessoires koop je ook via sport44.com

Nederland fietsland. Er zijn grofweg 18 miljoen tweewielers in Nederland aanwezig en vaak worden deze voorzien van diverse accessoires. Als uw fiets ook een accessoire nodig heeft dan is Sport44 het juiste adres. Hier vindt u alle accessoires die er te wensen zijn.

Denk aan fietsdragers om de fiets met de auto te kunnen vervoeren en fietstrainers die zijn voorzien van software om de snelheid en uw fietsgedrag te analyseren. Ook helemaal van deze tijd zijn de diverse navigatiesystemen die specifiek zijn ontworpen om tijdens het fietsen te gebruiken. Met een sportcamera legt u de prestaties of mooie ritten vast terwijl een fietscomputer direct de actuele gegevens in beeld zal brengen.

Fietsaccessoires zijn ook de al langer bestaande hulpmiddelen. Fietstassen en fietsmanden bestaan al zo lang als de moderne fiets bestaat. En mocht u met de fiets onverhoopt pech krijgen dan zijn fietsgereedschappen en onderhoudsmiddelen precies wat u nodig heeft. Tot deze categorie behoren fietspompen en fietsverlichting. geen enkele fietsenbezitter kan zonder.

Een veilig en goed passende fietsstoel maakt het mogelijk om samen met uw kleine kind erop uit te gaan. De fietsstoelen van Sport44 voldoen stuk voor stuk aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en zijn zijn TUV goedgekeurd. dat is wel zo’n veilig gevoel. Sportieve fietser kunnen baat hebben bij een rugzak of sporttas die soms voorzien zijn van een drinksysteem. Of anders is er altijd nog de traditionele bidon in een bidon houder. Kortom, dit is het adres voor iedere fietsaccessoire.